Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın vakaları birfena dokumada en pıtrak huzurlaşılan ve resmî tehlikelere tarz heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün hayat ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin esenlanması yalnızçlanır.

Yangın merdivenlerinin yerinde hoşgörülüliğe ve tavan yüksekliğine sahip olması önemlidir. Alelumum, bir yangın merdiveni en az 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da oranlı boyutlarda olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en şayeste yükselmek politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve hafif bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan bir araçtır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne dosdoğru açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Dolgular ile kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Açılıp - kapanma medarımaişetlevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu tavır yoklama edilmelidir. 

Kapının kendi kendisini kapatmasını katkısızlayabilen yaylı menteşenin huzurı dizi opsiyonel olarak hileınan hidrolik branş ile henüz pıtrak yararlanma esenlanabilir.

Mevsuk yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye yapıcı raporunun düzenınması bâtınin en önemli adımdır.

Bu proje, büsbütün yönetmeliğe yönlü şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye icazetını alarak imalat medarımaişetlemlerine kellelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada elan muteber bir yer yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle hemen Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul iletişime geçerek hizmetimizle ilişkin detaylı malumat alabilirsiniz.

Sertifikalı yangın bapları ile gereken kalite esenlanmakta olup, talebe göre aksesuarlar da eklenebilmektedir

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı asliye amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen zemin faktör kapının ode dayanıklılık seviyesidir. Bu hınçe peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page